- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 571 προσλήψεις μονίμων σε δικαστήρια, ΥΠΠΕΘ και ΥπΑΑΤ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκε η προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση πεντακοσίων εβδομήντα μίας (571) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου Τομέα.

Ειδικότερα με την προκήρυξη καλούνται όσοι υποψήφιοι έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης των κλάδων της κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005, να υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης για την πλήρωση πεντακοσίων εβδομήντα μίας (571) θέσεων Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπαίδευσης, ως κατωτέρω: Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πεντακόσιες εβδομήντα μίας (571) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: 1. Δακτυλογράφων – Χειριστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Γραμματέων Δακτυλογράφων. 2. Διοικητικού, Διοικητικού – Λογιστικού, Διοικητικών Γραμματέων, Διοικητικού – Οικονομικού

Η αίτηση απευθύνεται στο Α.Σ.Ε.Π. και υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 2ΕΓ/2016 T.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσής της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το εμπρόθεσμο της αιτήσεως κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής με νέες αιτήσεις, οι οποίες θα αντικαθιστούν τις προηγούμενες και πρέπει απαραιτήτως να έχουν την ένδειξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ» ή «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ» αντιστοίχως. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση για θέσεις του κλάδου/των κλάδων (Δ.Ε.), που είχε συμμετάσχει στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ.