- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συλλυπητήριο μήνυμα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας, πληροφορούμενο την εκδημία του αγαπητού, κ. Δημητρίου Τόττη, εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την μεγάλη απώλεια της Χιονοδρομίας και της Φλώρινας.

Ο εκλειπών από την θέση του ιδρυτή και διευθυντή των Τουριστικών Επιχειρήσεων Τόττης συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Χειμερινού Τουρισμού στην περιοχή και στην καθολική αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βίγλας Πισοδερίου σε χειμερινό προορισμό υψηλού επιπέδου και διεθνούς φήμης.

Συνέβαλε προσωπικά και σε οικογενειακό επίπεδο τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση σειράς έργων στην περιοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου αλλά και της νέας πίστας Νικόλαος Κασομούλης. Υποστήριξε κάθε στιγμή, κάθε διοργανωτική προσπάθεια του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας αποτελώντας,  ακούραστο συνεργάτη και συμπαραστάτη του Συλλόγου σε διοργανώσεις Εθνικής και Διεθνούς Εμβέλειας.

Το Δ.Σ. το Σ.Ο.Χ. Φλώρινας σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε να μεταφέρει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένεια του εκλιπόντος να συμμετέχει στην εξόδιο ακολουθία, να δωρίσει το αντίστοιχο -αντί στεφάνου- ποσό στον Φ.Σ.Φ. Ο Αριστοτέλης και να διανείμει το παρόν Δελτίο τύπου στον τοπικό τύπο και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας