- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο δήμαρχος Πρεσπών σχετικά με ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητέ κ. Περιβολάρη,

Σας γράφω με αφορμή δημοσίευμά της 10.11.2016 της ιστοσελίδας σας, όπου η κα Γιαγκούλη ευχαριστούσε τον εργολάβο στον οποίο ο Δήμος Πρεσπών ανέθεσε εργασίες διευθέτησης δικτύων και του οδοστρώματος μπροστά στην οικία της καθώς και τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου Πρεσπών. Η κυρία Γιαγκούλη με την επιστολή της υπογράμμισε, πιθανόν άθελά της, δύο σημαντικά θέματα για την διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου Πρεσπών.

  1. Ότι ο Δήμος Πρεσπών παρά το ότι διαθέτει μονοψήφιο αριθμό υπαλλήλων είναι πλέον σε θέση να επεμβαίνει όταν ακόμα και ένας μόνο συμπολίτης μας αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτι που πριν από δύο χρόνια που αναλάβαμε ήταν αδιανόητο μια και με δυσκολία μπορούσαμε να παρέχουμε τις βασικές υπηρεσίες στους οικισμούς.
  2. Ότι η διοίκηση του Δήμου δεν κρίνει τις προτεραιότητες στις παρεμβάσεις της με βάση την συμπάθεια που απολαμβάνει από κάθε δημότη αλλά φροντίζει με τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους Πρεσπιώτες.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω την κα Γιαγκούλη για την επιστολή της αυτή και να της ευχηθώ τα καλύτερα για την ίδια και την οικογένειά της.

Παναγιώτης Πασχαλίδης

Δήμαρχος Πρεσπών