- Νέα Φλώρινα - http://neaflorina.gr -

Ο Γιάννης Αντωνιάδης για τη λαϊκή συνέλευση της Μελίτης

Το Σάββατο 05/11/2016 ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, παραβρέθηκε στη λαϊκή συνέλευση της Τ.Κ Μελίτης, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιαβράμη Γεώργιου.

Κύριο και μοναδικό θέμα που απασχόλησε τη λαϊκή συνέλευση ήταν η σύνδεση της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης με το δίκτυο τηλεθέρμανσης. Ο κ. βουλευτής άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις του Προέδρου και των κατοίκων της τοπικής Κοινότητας και ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Στην τοποθέτηση του και αφού ενημέρωσε τους κατοίκους για την κοινή προσπάθεια που θα πρέπει να καταβληθεί από όλους τους φορείς που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου, πρότεινε την υιοθέτηση ψηφίσματος μέσα από το οποίο θα γίνεται γνωστή η βούληση των κατοίκων στους αρμόδιους φορείς μέσα σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα . Επίσης συμφώνησε στη δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και όλες τις ενέργειες που θα λαμβάνουν χώρα από τούδε και εφεξής και ζήτησε τη συνεργασία όλων των φορέων που εμπλέκονται στην κατασκευή του έργου (Δήμος, Περιφέρεια, Αρμόδιο Υπουργείο) προκειμένου η επικαιροποιημένη μελέτη που ήδη υπάρχει να προχωρήσει άμεσα .

Ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε από την πλευρά του για τη αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Μελίτης ,μιας κοινότητας που πλήττεται άμεσα από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ, για σύνδεση στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης και ζήτησε τον συντονισμό των κινήσεων και την έκφραση της απαραίτητης πολιτικής βούλησης από τους αρμόδιους για την υλοποίηση του φορείς, προκειμένου το κοινωνικό αγαθό της τηλεθέρμανσης να το απολαύσουν ακόμα περισσότεροι κάτοικοι του νομού μας χωρίς βέβαια να υπάρξει κι άλλη χρονοτριβή στο θέμα της κατασκευής της τηλεθέρμανσης για την πόλη της Φλώρινας. Σε κάθε περίπτωση ο κ. βουλευτής θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν στο ταχύτερο χρονικό διάστημα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ