- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι παλαιοί στο χώρο του βιβλίου, δημιούργησαν ένα νέο Βιβλιοπωλείο – Πολυχώρο, στο κέντρο της Αθήνας

Ένας νέος χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας το βιβλιοπωλείο – πολυχώρος ΒΟΟKS PLUS/ Αrt & Coffee ανοίγει τις πόρτες του!

Σε έναν πολυεπίπεδο χώρο, λουσμένο από φως, μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε, χιλιάδες τίτλους βιβλίων, που η ποικιλία και οι τιμές τους θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα: Ελληνική και διεθνή λογοτεχνία και ποίηση, ιστορία, έρευνα, φιλοσοφία και ανθρωπιστικές επιστήμες, ελληνικά και ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία και βέβαια, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου, των εκπαιδευτικών παιχνιδιών αλλά και των ειδών ζωγραφικής και χαρτικών.

art-coffee

Στο χώρο του Art & Coffee, χαλαρώστε!

Εμείς, με πολλή προσοχή και επιμέλεια, θα φροντίζουμε να αλλάζουμε και να ποικίλουμε την καθημερινότητά σας.

Ο ωραιότερος καφές της πόλης, τα γευστικά  γλυκά, πολλά από τις Κυκλάδες, αλλά και αλμυρά, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, συνοδεύονται με ανοιχτή πρόσκληση, για να καταθέτετε τις εικαστικές, μουσικές και συγγραφικές αναζητήσεις σας, στο μοναδικό Art & Coffee.

Σ΄εμάς θα συναντήσετε τους Συγγραφείς που εσείς διαλέξατε να σας συντροφεύουν σε ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας, αλλά και αγαπημένους Καλλιτέχνες των χρωμάτων και της μουσικής.

Μικρά και μεγαλύτερα αντικείμενα τέχνης από νέους σχεδιαστές και αρκετά από το παρελθόν, θα βοηθήσουν να ομορφύνετε τις ώρες της χαλάρωσής σας.

Ένας ξεχωριστός πολυχώρος με πρόγραμμα αλλά και όχι, το Bookplus/ Art & Coffee, είναι ένα καινούργιο και ζωντανό στέκι, όπου όλα μπορεί να συμβούν και εσείς όλα να τα περιμένετε.

ΒOOKS PLUS/ Art & Coffee Πανεπιστημίου 37, Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3222 300

www.facebook.com/booksplusartcoffee.gr