- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βράβευση μαθητών, αθλητών και προσωπικοτήτων της ιατρικής επιστήμης, από το δήμο Αμυνταίου (video, pics)

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, η τελετή βράβευσης των μαθητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, των αθλητών που διακρίθηκαν σε Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και   συμπολιτών μας που διαπρέπουν στον χώρο της ιατρικής.

Την τελετή που οργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, οι βουλευτές του νομού, Κ. Σέλτσας και Γ. Αντωνιάδης, ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Π. Ιωάννου και πλήθος κόσμου.

vravefsis-dimou-amynteou-2 vravefsis-dimou-amynteou-3

Για τη ζωή, το επιστημονικό έργο και τις διακρίσεις στον χώρο της Ιατρικής των τιμώμενων προσώπων, Γιώργου Ευθυμιάδη Καθηγητή Καρδιολογίας Α.Π.Θ., Γιώργου Χριστιανόπουλου Γενικού Χειρούργου και Γιώργου Καραπαναγιωτίδη Επίκουρου Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής του Α.Π.Θ., αναφέρθηκαν οι γιατροί, Άγγελος Ρακόπουλος και Νικήτας Κακκαβάς, ενώ ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Μωυσιάδης, τους απένειμαν τιμητικές πλακέτες.

vravefsis-dimou-amynteou-8

Στη συνέχεια, αναμνηστικά δώρα απονεμήθηκαν στους αθλητές που διακρίθηκαν στον αθλητισμό και στους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων.

vravefsis-dimou-amynteou-4 vravefsis-dimou-amynteou-5 vravefsis-dimou-amynteou-6 vravefsis-dimou-amynteou-7

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή της νέας ταινίας – ντοκιμαντέρ, παραγωγής Δήμου Αμυνταίου, του σκηνοθέτη Χρήστου Σκούρα, «Κρίνα στο Χιόνι».

 

Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr