- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με λίγη Ευρωλίγκα σπάει ο πάγος

Κύπελλα κι Ευρωλίγκα το μενού της Πέμπτης

Η εβδομάδα κυπέλλου σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία συνεχίζεται. Η διαφορά είναι ότι απόψε έχουμε και Ευρωλίγκα και μάλιστα με πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Τσέκαρε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα!

Όσον αφορά στο κύπελλο Ελλάδας, το Λαμία – Ατρόμητος έχει ήδη αναβληθεί, άρα το μοναδικό παιχνίδι για σήμερα είναι αυτό της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Κισσαμικό. Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από τόσο χιόνι και βροχή, πράγμα που σίγουρα δεν ευνοεί τους «πράσινους».

Και για το Κόπα Ιτάλια ένα είναι το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας. Η Μίλαν φιλοξενεί την Τορίνο. Και οι δύο καλοβλέπουν το κύπελλο, οπότε να περιμένετε ένα σκληρό 90λεπτο.

Για το Κόπα Ντελ Ρέι διεξάγονται τρεις επαναληπτικοί της φάσης των 16 και για να είμαι ειλικρινής πολύ δύσκολα προβλέπεται κάποια ανατροπή. Η Σεβίλλη έχει χάσει με 3-0 στο «Μπερναμπέου», σκορ που κόντρα στη Ρεάλ δεν γυρίζει λογικά. Η Εϊμπάρ είχε περάσει με 0-3 από την Οσασούνα η οποία το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι το κύπελλο. Τέλος, η Θέλτα είχε διαλύσει με 1-4 τη Βαλένθια μέσα στο «Μεστάγια», οπότε κι εδώ η υπόθεση πρόκριση είναι τελειωμένη.

Στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει έναν παλιό του γνώριμο. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει αμφισβητηθεί αρκετά στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα» και αν θέλει να έχει ελπίδες για οχτάδα, θα πρέπει να αρχίσει από σήμερα το come back. Θεωρώ ότι θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» για τη φετινή διοργάνωση. Ματσάρα επίσης, το Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε με τους Σέρβους να μην αστειεύονται στην έδρα τους και τους Τούρκους να περνούν κρίση. Το Νταρουσάφακα – Μπασκόνια είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται υψηλό σκορ διότι μιλάμε για δύο ομάδες καθαρά ρυθμού. Τέλος, το λιγότερο δημοφιλές αλλά όχι αδιάφορο είναι το Ούνιξ – Μπάμπεργκ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.