- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Φλωρινιώτης σολίστ Παύλος Ιωάννου στο «Κρεσέντο της Ζωής» της Σ.Ο.Ν.Ε.

Όταν η δύναμη της θέλησης συναντά τη Μουσική, δημιουργούν «Το Κρεσέντο της Ζωής» .

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Ώρα προσέλευσης 19:00

Η Πρόεδρος Κατερίνα Σταμούλη του Συλλόγου Φίλων Α.με.Α ο Σωτήρ και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία, υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.

 Το εντυπωσιακό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με τίτλο «Το Κρεσέντο της Ζωής», αποτελεί ένα πλούσιο κράμα αγαπημένων ελληνικών και ξένων διαχρονικών ακουσμάτων, καθώς και ετερόκλητων μουσικών ειδών, που θα αναμειχθούν αρμονικά στη σκηνή της Αίθουσας Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου Νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη δίνουν ένα ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα που θα ζεστάνει τις καρδιές όλων!

 Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ:

Έλενα Τιτίρλα, Θάνος Παπαγεωργίου, Κική Τσαλίκη, Μιχαέλα Χαλκιά, Νικόλας Σαββίδης, Κώστας Ονησίλου, Παύλος Ιωάννου, Χρίστος Αγιοστρατίδης, Σέρτζιο Χαλεπόπουλος.

Στο πιάνο: ο Γιώργος Τζιαφέττας

Παρουσιάζει: ο Αλέξης Κωστάλας

Με την παρουσία του θα τιμήσει την εκδήλωση ο γνωστός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς.

 Στην πρεμιέρα της ΣΟΝΕ θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν:

* Η Άννα Κορακάκη – Χρυσή Ολυμπιονίκης (2016), (για την τιμή και την προσφορά της στον Ελληνικό Πολιτισμό κατακτώντας την 1η θέση (2 μετάλλια) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016).

* Ο Ηλίας Ψινάκης  – Δήμαρχος Μαραθώνα (για το Κοινωνικό και γενικότερα έργο του στον Δήμο Μαραθώνα).

* Η Βούλα Πατουλίδου – Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πρώτη Ελληνίδα γυναίκα Χρυσή Ολυμπιονίκης (για την προσφορά της στον Πολιτισμό).

Επίσης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8 το βράδυ στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. Είσοδος: 10 €

 Παραγωγή – Οργάνωση:

Unplugged Studio 

PR BIZZ

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Α.με.Α «Σωτήρ»

Προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία δημοσίων σχέσεων PR BIZZ Παγγαίου 4, Λαδάδικα Θεσ/νίκη. Τηλ: 2310590570

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.


Ιωάννου Παύλος

O Παύλος Ιωάννου γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1991 στην Πτολεμαΐδα, ν. Κοζάνης και μεγάλωσε στη Φλώρινα, όπου σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, ενώ έγραψε και τους στίχους του πρώτου του ελληνικού κομματιού. Σε ηλικία 22 ετών εγγράφεται στο Δημοτικό Ωδείο Φλώρινας στο τμήμα Μονωδίας, με δασκάλα τη Σοπράνο Βιολέττα Λούστα και παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα σύνθεσης Μουσικής και Πιάνου με την Ελληνικής καταγωγής Maria Stoilkova, στη Π.Γ.Δ.Μ.
Ορόσημο στη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του διαδρομή, ήταν η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Τραγούδι «900 Voices (900 φωνές)» σε σύνθεση της βραβευμένης με Grammy Αμερικανίδας πιανίστριας Laura Sullivan, ως ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος.
Τον Αύγουστο του 2009, συνεργάστηκε με τη σκηνοθέτη Σοφία Σπυράτου στο μοντάζ της μουσικής επένδυσης για παιδική παράσταση στην πόλη της Φλώρινας στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Πρέσπες 2009», ενώ τον Ιούνιο του 2014, συμμετείχε ως Τραγουδιστής, στα εγκαίνια του Τυπογραφείου της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας. Έχει γράψει στίχους (ελληνικά και αγγλικά) και έχει συνθέσει τη μουσική για πάνω από 15 κομμάτια.
Παράλληλα με τα μουσικά του ενδιαφέροντα, είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας, Μηχανολογίας, φοιτητής Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, μεταπτυχιακός φοιτητής στις Τουριστικές επιχειρήσεις και έχει πτυχίο εκπαιδευτή του συστήματος Γραφής και Ανάγνωσης Τυφλών Braille, ενώ ασχολείται και με τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του στον τομέα του Τουρισμού και του εμπορίου αγροτικών – βιομηχανικών προϊόντων.
Η σημαντικότερη στιγμή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας μέχρι σήμερα για τον ίδιο, πλην της μουσικής, ήταν η συνεργασία του με το Ραδιοτηλεοπτικό όμιλο West, όταν σε ηλικία 20 ετών και όντας φοιτητής δημοσιογραφίας τον εμπιστεύτηκαν ως δημοσιογράφο και εργάστηκε εκεί ως παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων και Ρεπόρτερ της τηλεόρασης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 και ύστερα από ακρόαση, διατελεί μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος ως Σολίστ, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή.