- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τέλος πρώτης αγωνιστικής!

Σούπερ Λίγκα, κύπελλο Ισπανίας και Ευρωλίγκα

Όλα τα έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φέτος είδαμε το παράδοξο να διεξάγεται η 1η αγωνιστική Γενάρη μήνα. Σήμερα επιτέλους αυτή ολοκληρώνεται. Εκτός από Σούπερ Λίγκα έχει καλά ματσάκια στην Ευρωλίγκα, αν και χωρίς ελληνική παρουσία, και Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα για το κύπελλο Ισπανίας. Δες ποιές είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Σήμερα σειρά από τους «μεγάλους» έχει ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» έδειξε καλά στοιχεία λίγο πριν το τέλος του 2016. Οι αλλαγές σε πρόσωπα στο τιμόνι της ομάδας (Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος) αναμένεται να φέρουν αλλαγές και στα αγωνιστικά. Το παιχνίδι στην έδρα του Πλατανιά δεν πρόκειται να είναι εύκολο με τους Κρητικούς να προέρχονται από την ευρεία νίκη τους με 3-0 επί του Ατρομήτου. Στο άλλο ματς της ημέρας ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μιλάμε για δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος και δικαιολογημένα είναι υπερήφανες για την βαθμολογική τους κατάταξη.

Όλοι περιμένουμε το αυριανό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα, όμως για σήμερα έχουμε τέσσερις άλλες αναμετρήσεις. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον φουντώνει τώρα που ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της κανονικής περιόδου ειδικά όσο οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά. Το Μπάμπεργκ – Μπαρτσελόνα θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, όπως και το Μακάμπι – Νταρουσάφακα. Στα Εφές – Γαλατά και Μπασκόνια – Ούνικς οι γηπεδούχοι είναι τα μεγάλα φαβορί.

Τέλος, σήμερα διεξάγεται ένα και μοναδικό ματς για τους 16 του Copa del Rey. Η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπες τις Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι παραδοσιακά τα πηγαίνουν καλά στον θεσμό ,όμως πολύ αμφιβάλλω αν μπορούν να προβάλλουν αντίσταση αυτή τη στιγμή στη Μπάρτσα. Το πρώτο παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Μπιλμπάο και παίζει στις 22:15 για όποιον γουστάρει να το ρίξει στο live.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.