- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τον Ηλία Σολάκη απέκτησε ο Ερμής Αμυνταίου

Σε μια μεταγραφή που τον δυναμώνει απίστευτα στη μάχη της ανόδου πραγματοποίησε σήμερα ο Ερμής Αμυνταίου. Με αστραπιαίες ενέργειες του προέδρου του Ερμή Παύλου Λαζαρίδη ο σύλλογος απέκτησε τον Ηλία Σολάκη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Φλώρινας.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν το πρωί στο μαγαζί που διατηρεί ο δεύτερος στη Πτολεμαΐδα και έδωσαν τα χέρια.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει βοηθήσει σημαντικά όλους τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, θα συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο και τη νέα σεζόν!

Πέρσι ο Σολάκης ήταν παίκτης του Μακεδονικού Φούφα, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, κατάγεται από τη Φλώρινα και συνολικά έχει 118 συμμετοχές και 26 γκολ στη Super League, 215 και 91 αντίστοιχα στη Football League και 48 παιχνίδια με 25 γκολ στη Γ Εθνική, σε ένα πραγματικά πλούσιο παλμαρέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η Διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Ηλία Σολάκη! Τα λόγια και οι συστάσεις περιττεύουν όταν προσπαθεί κανείς να μιλήσει για τον Ηλία. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί μεγάλες επιτυχίες».

Πηγή: e-ptolemeos.gr