- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ήρθε η ώρα του διπλού;

Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη μέσα στη Μπασκόνια για να ελπίζει για πλεονέκτημα

Όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε λίγο πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο λιγοστεύουν και οι αγώνες που έχουμε διαθέσιμους. Όπως έχουμε πει κατά καιρούς όμως, αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη αρνητικό, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία για πιο συγκεντρωμένη «μελέτη». Έτσι, με μια γρήγορη ματιά από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι τέσσερις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στην εκτός έδρας μάχη του Παναθηναϊκού στη Μπασκόνια, ενώ στο ποδόσφαιρο έχουμε την 13η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Ξεκινώντας από το μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός ύστερα από την άνετη νίκη του επί της Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την ήττα – σοκ της Φενέρ από τη Μακάμπι, διατηρεί ακόμα τις ελπίδες του για την κατάληψη της τέταρτης θέσης, η οποία θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Βέβαια, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του χέρι, καθώς ο «εξάστερος» θα πρέπει στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές, να πετύχει δύο περισσότερες νίκες από την ομάδα  του Ζοτς και η αρχή να γίνει απόψε στην έδρα της ισόβαθμης Μπασκόνια. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ, το οποίο είναι εμφανώς ενδυναμωμένο ύστερα από την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στην αγωνιστική δράση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, έχουμε τον τουρκικό εμφύλιο μεταξύ Εφές και Φενερμπαχτσέ, ο οποίος θα κρίνει πολλά και για τις δύο, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνεται από το… σχεδόν αδιάφορο Μακάμπι – Ζαλγκίρις και το εντελώς αδιάφορο Μιλάνο – Μπάμπεργκ.

Στο ποδόσφαιρο, τώρα, ξεχωρίζουν οι αγώνες για την 13η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Νωρίς έχουμε την αναμέτρηση Κολομβία – Βολιβία, με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη απέναντι στην αδιάφορο αντίπαλό τους, ενώ ακολουθούν το ντέρμπι κορυφής Ουρουγουάη – Βραζιλία και το Παραγουάη – Εκουαδόρ. Το πρόγραμμα κλείνει με τις αναμετρήσεις Αργεντινή – Χιλή και Βενεζουέλα – Περού. Με λίγα λόγια… κόλαση!

Σήμερα, επίσης, ολοκληρώνεται και η 22η αγωνιστική της Football League με την αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.