- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο διοικητής της 3ης Υ.ΠΕ., Γιώργος Κίρκος, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Φλώρινας για… συστάσεις στο προσωπικό

Με αφορμή, όλα όσα διημείφθησαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη λειτουργία του ΓΝ Φλώρινας, ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Γεώργιος Κίρκος συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή κ. Αγ. Γαβριηλίδη την Πέμπτη 10/8/2017, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Φλώρινα, όπου κυρίως συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους ιατρούς και τα μέλη του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.

Μετά τις επισημάνσεις και συστάσεις του Διοικητού κ. Κίρκου, όλοι οι παρευρισκόμενοι στην συνάντηση, εξέφρασαν την κοινή αγωνία τους για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Φλώρινας και την επιθυμία τους να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους προς όλους τους πολίτες της Φλώρινας, όπως έκαναν πάντοτε υπερβαίνοντας τις δυνάμεις τους. Είναι αυτονόητο ότι, οι συστάσεις αφορούσαν όλο το προσωπικό του ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, είτε παρευρίσκονταν, είτε όχι στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Η Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ, όπως πράττει από την ανάληψη των καθηκόντων της, θα προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια, ώστε αφενός μεν να εξασφαλίζεται καθημερινά η άρτια λειτουργία του ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και αφετέρου να αποκατασταθεί κάθε παραβίαση της νομιμότητας, από οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου είναι εξ αρχής η εξυγίανση του χώρου της υγείας σε όλα τα επίπεδα και η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες χωρίς κοινωνικές εξαιρέσεις. Είναι σαφές ότι η υλοποίηση αυτού του στόχου είναι και το μόνο μέτρο των αποφάσεων και παρεμβάσεων της Διοίκησης της 3ης ΥΠΕ, προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της 3ης ΥΠΕ

Γιώργος Κ. Κίρκος