- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος μικρών κατηγοριών (pics)

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας (Σ.Ο.Χ.  Φλώρινας) συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην ποδηλασία δρόμου. Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας  Τραΐτσης Γιώργος πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ένα αγώνα που η κατάταξη των 4 πρώτων αθλητών ουσιαστικά κρίθηκε στο photo finish.

Έτσι στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα δρόμου ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας τερμάτισε 4ος στην κατηγορία των Παμπαίδων, μένοντας για μόλις 4 εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός μεταλλίων.

Τον αθλητή συνόδεψε ο προπονητής Ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας  Νίκος Μούσιος.

Το τοπικό Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης, Δρόμου για μικρές κατηγορίες, διοργάνωσε στο Νέο Ρύσιο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης. Στον αγώνα συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές χωρισμένοι σε έξι παιδικές κατηγορίες.

Οι ακαδημίες και τα μικρότερα τμήματα ποδηλασίας του Συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσουν το εβδομαδιαίο φθινοπωρινό  πρόγραμμα προπονήσεων υπό την επίβλεψη των  προπονητών του Συλλόγου. Επίσης από τις 15/9 θα ξεκινήσει και το Φθινοπωρινό πρόγραμμα προπονήσεων των ομάδων Χιονοδρομίας και οι εγγραφές αθλητών. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6944 770978 ή μέσω e-mail soch_flo@cyta.gr

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποτελέσματα σχετικά με τους αγώνες: https://el-gr.facebook.com/ΕΠΣΜΑΘ-212976898731573

Για το Δ.Σ.

Λάζαρος Χ. Καράντζας

Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

2 3 7 8