- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. (video, pics)

Με κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, ο επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ενώ παρόντες, επίσης, ήταν ο Βουλευτής της Ν.Δ. της Π.Ε. Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας, κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης, Δημήτρης Θεοφανίδης, Δημήτρης Λουκάς και Σωτήρης Τσορμπάρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας και Δημοτικός Σύμβουλος, Άκης Καραγκιοζίδης, καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ Φλώρινας.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος Φλώρινας, όσο και το σύνολο της Π.Ε. Φλώρινας, αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας, και συγκεκριμένα στα εξής:

Οι κ.κ. Βουλευτές ευχαρίστησαν αρχικά τον κ. Δήμαρχο για τη φιλοξενία και ανέφεραν με τη σειρά τους ότι τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν είναι πραγματικά σημαντικά και χρήζουν επίλυσης, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ζουν και στηρίζουν τα σύνορά μας. Ανέφεραν, επίσης, ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους θα ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις, ώστε κυρίως το θέμα της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας και της Μελίτης, αλλά και της στελέχωσης του Νοσοκομείου Φλώρινας να επιλυθούν άμεσα.

1 3 4 5