- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται το Θεσπρωτό ο Ερμής – Τραπέζι στην ομάδα η Διοίκηση

Με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχτεί αύριο το Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας ο Ερμής Αμυνταίου.

Η ομάδα του Ερμή με το 5ο διπλό τη προηγούμενη Κυριακή βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας και αύριο με τη βοήθεια και του κόσμου της θέλει να πετύχει ακόμα μια νίκη και να μείνει εκεί ψηλά.

Οι παίκτες έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για νίκη πέραν από την διατήρηση της 2ης θέσης αφού στο πρώτο γύρο γνώρισαν τη βαρύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Ο κ. Σιαπανίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του στρατευμένου Πασχαλίδη και αναμένεται να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή 11αδα.

Τραπέζι στην ομάδα η διοίκηση

Ένα μεγάλο όπλο του Ερμή για τη φετινή εντυπωσιακή πορεία είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει τόσο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές όσο και με τη διοίκηση.

Κλίμα που δύσκολα συναντάς σε άλλη ομάδα.

Αυτό αποδείχθηκε και στο γεύμα που παρέθεσε τη Τετάρτη η ομάδα στην ομάδα σε γνωστή ταβέρνα του Σκλήθρου με τα χαμόγελα να κυριαρχούν απόρροια της πορείας της ομάδας.

Στους παίκτες μίλησε ο αρχιτέκτονας της φετινής ομάδας πρόεδρος Παύλος Λαζαρίδης που αφού μοίρασε συγχαρητήρια ζήτησε να συνεχίσει η ομάδα με τον ίδιο ρυθμό αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Θεσπρωτό και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.