- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια επιστολή του 3ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας

Ο Διευθυντής Συγκελάκης Γεώργιος και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 3ου Δημ. Σχολείου Φλώρινας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για τις προσφορές που έκαναν στο σχολείο μας στης 15 Ιανουαρίου 2018.

Οι συγκεκριμένες προσφορές μας χαροποίησαν ιδιαίτερα γιατί καλύπτουν σοβαρές ελλείψεις του σχολείου και βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του και στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά μας.

Οι προσφορές είναι:

1.    Μια σύγχρονη μικροφωνική με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες. Το σχολείο δεν διέθετε λόγω καταστροφής της παλιάς προ διετίας.

2.    2 ασύρματα μικρόφωνα

3.    1 ρομπότ LEGO EDUCATION WEDO 2.0 για το τμήμα ρομποτικής του σχολείου μας το οποίο θα συμμετάσχει στους διαγωνισμούς ρομποτικής τον Μάρτιο.

4.    6 STOP σήματα σχολικών τροχονόμων σε αντικατάσταση των παλαιών που είχαν καταστραφεί.

Οι προσφορές αυτές τιμούν τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας και επιβεβαιώνουν την πρόθεση του για κοινή προσπάθεια με σκοπό την ομαλή λειτουργία του σχολείου, την πρόοδο των παιδιών μας και την δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος για την εκπαίδευση και ψυχαγωγία τους.

Σας ευχαριστούμε.

Σύλλογος Γονέων 2