- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Άμεση σύλληψη 45χρονου για κλοπή σε οικία – Στο παρελθόν είχε τελέσει δύο ακόμα κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη χθες (13-03-2018) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 45χρονος ημεδαπός για κλοπή από οικία σε περιοχή της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, χθες απογευματινές ώρες εισήλθε από ανασφάλιστη θύρα στην οικία 37χρονης υπηκόου Βουλγαρίας σε περιοχή της Φλώρινας, από όπου αφαίρεσε από την τσάντα της 3 κινητά τηλέφωνα, διάφορα προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 1.000 δηναρίων.

Μετά από αναζητήσεις ο ανωτέρω εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, ο 45χρονος πέρυσι το Δεκέμβριο και το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, εισήλθε σε δυο ακόμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Φλώρινα, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και διάφορα μικροαντικείμενα.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.