- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριες επιστολές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και την εκπαιδευτικό Κική Αμαραντίδου.

Η εκπαιδευτικός και οι μαθητές της κατέκτησαν το 1ο βραβείο του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ιστορικού Ντοκιμαντέρ, στην κατηγορία «Μαθητικά Ντοκιμαντέρ Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης», με το ντοκιμαντέρ «Μεβλίτ». Η επιβράβευση της προσπάθειάς τους επιβεβαιώνει εμπράκτως τη γενικευμένη άποψη ότι ακόμα και στην εποχή της οικονομικής κρίσης, όπου θεσµοί και αξίες αμφισβητούνται, οι εκπαιδευτικοί στηρίζοντας το δημόσιο σχολείο, συνεχίζουν να έχουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών, οι οποίοι με εφόδιο τη γνώση της ιστορίας και της παράδοσης του τόπου τους  θα είναι σε θέση να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Θερμά συγχαρητήρια συναδέλφισσα και καλή συνέχεια στο έργο σου.


Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει τις συναδέλφους νηπιαγωγούς Τσελικίδου Νίκη και Παππά Αφροδίτη,  για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό “Education Leaders awards”. Το πρόγραμμά τους απέσπασε το πρώτο βραβείο στην ενότητα “Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία”.

Η επιβράβευση της προσπάθειάς τους επιβεβαιώνει εμπράκτως τη γενικευμένη άποψη για την υψηλή ποιότητα της προσχολικής εκπαίδευσης, η οποία παρέχεται στα νηπιαγωγεία του νομού μας και ενισχύει τη θέση μας, πως η φοίτηση των παιδιών ηλικίας 4 – 6 ετών στα δημόσια νηπιαγωγεία πρέπει να αποτελεί τη μοναδική συνειδητή επιλογή των γονέων για την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Θερμά συγχαρητήρια συναδέλφισσες και καλή συνέχεια στο έργο σας. Συνεχίστε να δημιουργείτε και να εμπνέετε.