- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τον Μητροπολίτη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης επισκέφθηκε στις 16/05/2018 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο όπου τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της επιτυχημένης επιχειρηματικής αποστολής & εκδήλωσης γευσιγνωσίας στην Πάφο που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου μας και την συμμετοχή επιχειρήσεων- μελών μας στις 10-12/05/2018.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ακολουθήσουν σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Πάφου και στοχεύουν στην ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή μας. Η δικτύωση και η συνεργασία τουριστικών πρακτορείων μεταξύ Φλώρινας & Πάφου αποσκοπούν στη δημιουργία τουριστικών πακέτων με ειδικές τιμές και από τις δύο πλευρές. Παράλληλα επιδιώκεται η ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού σε συνδυασμό με την προβολή των τοπικών προϊόντων. Πρόκειται για σημαντικές ενέργειες που θα αναβαθμίσουν τον τουρισμό του νομού μας.

Ο Σεβασμιώτατος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και συμφώνησε να στηρίξει την όλη προσπάθεια για το συμφέρον του τόπου.

Ο Πρόεδρος από την πλευρά του, δεσμεύθηκε να ενημερώνει τον Σεβασμιώτατο σε τακτά χρονικά διαστήματα για την υλοποίηση των προαναφερόμενων δράσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πάφου.