- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού δελτίου στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου αρχίζουν από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγουν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018.

Πιο αναλυτικά: Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο θα απευθυνθούν στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας  από την Παρασκευή 22 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό – θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μηχανογραφικό Δελτίο και στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ, θα μπορούν να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση). – μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.

Οι υποψήφιοι του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας  που εξετάστηκαν φέτος, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας  για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους κατά περίπτωση:

  1. Οι υποψήφιοι με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ έτους 2016 ή 2017 την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2016 ή 2017.
  2. Οι υποψήφιοι με το ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ έτους 2016 την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τον πρωτότυπο τίτλο απόλυσης (απολυτήριο ΕΠΑ.Λ, πτυχίο Β΄ κύκλου ΤΕΕ, πτυχίο ΤΕΛ και πτυχίο Ναυτικών Λυκείων).

 Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.