- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο Αθλητικό Φεστιβάλ του δήμου Αμυνταίου

Μετά το πέρας του Αθλητικού Φεστιβάλ 2018 του Δήμου Αμυνταίου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνέβαλαν με την παρουσία τους και την προσπάθεια τους σ’ αυτό το πρωτόγνωρο για το Αμύνταιο Αθλητικό γεγονός. Απέδειξαν πως όλοι οι σύλλογοι, σωματεία, ομάδες, γυμναστήρια ενωμένοι μπορούν να παράγουν θεαματικά αποτελέσματα για τον τόπο προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και τη συνεργασία.

Ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Ερμής Αμυνταίου, ο μπασκετικός Αίαντας Αμυνταίου, ο ΠΑΣ Φιλώτα χάντμπολ, ο Αριστέας Φιλώτα στο βόλεϊ, οι Ελπίδες Αμυνταίου χάντμπολ, ο ολυμπιονίκης σύλλογος τζούντο Φίλιππος Αμυνταίου, ο σύλλογος πολεμικών τεχνών-καράτε Αμύντας, τα γυμναστήρια OXYGEN με το Budokai και Άρτε-μυς με ζούμπα, καθήλωσαν το απαιτητικό κοινό της πόλης του Αμυνταίου που κατέκλυσε το χώρο του Παλαιού 1ου δημοτικού, με τις συναρπαστικές επιδείξεις και τις εντυπωσιακές τους δεξιότητες, κατά τη διάρκεια του αθλητικού τριημέρου.

Ακόμα πρέπει να ευχαριστήσω τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας που κόσμησε με έργα της, αθλητικής θεματολογίας, το εσωτερικό του Σχολείου καθώς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών «ο Αρλεκίνος» για την παρουσία τους.

Μας τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους ο ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ κ. Χριστοφορίδης, ο αρχηγός της εθνικής χάντμπολ Γιώργος Μαστορογιάννης και οι Χαντμπoλικοί διαιτητές κ. Χουιλίδης και κ. Μιχαηλίδου καθώς και παλιές αλλά και νέες δόξες όλων των αθλημάτων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο καρδιολόγο Ανδρέα Γιαννάκο για την ιατρική κάλυψη του φεστιβάλ, στον παρουσιαστή της εκδήλωσης Βασίλη Μπούτση, στους άοκνους συντελεστές Δημήτρη Κωτσόπουλο και Μιχάλη Στάιο, στον ακούραστο Πρόεδρο Δ.Κ. Αμυνταίου Γιώργο Τρυφωνόπουλο, στον Τιμόθεο Ιωαννίδη για το πλουσιοπάροχο τραπέζι, στους γενναιόδωρους χορηγούς του εμπορικού κόσμου και της εστίασης για την προσφορά τους καθώς και στα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν τη γιορτή.

Τέλος, χρίζει ειδικής αναφοράς ο Αμυνταιώτης καλαθοσφαιριστής των Manchester Giants, Τάσος Τραϊανός ο οποίος απετέλεσε τη ψυχή της διοργάνωσης όντας ο εμπνευστής και συντονιστής του φεστιβάλ με τις πλούσιες αθλητικές του γνώσεις και εμπειρίες.

Ο Δήμος Αμυνταίου ως διοργανωτής του Αθλητικού Φεστιβάλ 2018, ευγνωμονεί όλους τους συμμετέχοντες, με την ευχή η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ως θεσμός στο μέλλον και ως σημείο αναφοράς για μια αθλητομάνα περιοχή όπως το Αμύνταιο.

ΝΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ