- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ζωή Τηγανούρια live στη Φλώρινα

Η διεθνούς φήμης συνθέτιδα, performer & βιρτουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της συναυλίες:

Τρίτη 21 Αυγούστου στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας στις 9 το βράδυ.

Είσοδος ελεύθερη.

Η Ζωή Τηγανούρια, είναι μία από τις γνωστότερες Ελληνίδες μουσικούς, έχει διακριθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο σαν δεξιοτέχνης ακορντεονίστα όσο και σαν συνθέτης.

(Επίσημη ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια: zoe-music.net)

Μας παρουσιάζει μία υψηλής αισθητικής, ευδιάθετη, αισιόδοξη και γεμάτη εκπλήξεις μουσική παράσταση, με τίτλο «Έτσι είναι η… Ζωή».

Μέσα από νοσταλγικές, ερωτικές, ανατρεπτικές στιγμές που εξυμνούν τις ομορφιές της ζωής, θα απολαύσουμε ένα πλούσιο μουσικό πέρασμα στη ρετρό εποχή, στο διεθνές ρεπερτόριο, σε αγαπημένες  προσωπικές της συνθέσεις (όπως το πρόσφατο «Last Tango by Zoe» το οποίο άκουσαν οι παραγωγοί του Hollywood και την κάλεσαν να γράψει μουσική για ταινία τους), σε κλασικά λαϊκά τραγούδια μεγάλων συνθετών, που όλοι μας σιγοτραγουδάμε σε όμορφες στιγμές, καθώς και Παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα.

Συμμετέχουν οι Κώστας Τηγάνης, Στάθης Γκαντζούρας & η Τραϊάνα.

Μαζί της, ένα εξαιρετικό σύνολο μουσικών που αποτελείται από τους Γιάννη Ταυλά στις κιθάρες & ενορχηστρώσεις, Δημήτρη Καζάνη στο βιολί, Στέφανο Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο, Αναστάσιο Δερέσκο στο μπουζούκι, Γιάννη Γρηγορίου στο ηλ. μπάσο και Στέλιο Γενεράλη στα τύμπανα & κρουστά.