- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου μας, αλλά και όλης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που πέτυχαν μέσα από τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων την είσοδό τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία σας στις εξετάσεις αυτές, για τη συνέχιση των σπουδών σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποτελεί το επάξιο επιστέγασμα της πολύχρονης και επίπονης μαθησιακής σας πορείας και τη δίκαιη επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών σας!

Ανοίγονται πλέον μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας για την πολύπλευρη στήριξη που σας προσέφεραν. Η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα της δικής σας προσπάθειας, αλλά και της συνεισφοράς των οικογενειών και των καθηγητών σας!

Άξια συγχαρητηρίων, βέβαια, είναι και τα παιδιά που προσπάθησαν, αλλά δεν ευοδώθηκαν οι στόχοι τους. Η ζωή είναι ένας ατέρμονος αγώνας και νέες, καλύτερες ευκαιρίες παρουσιάζονται διαρκώς. Τους παροτρύνω να συνεχίσουν με διάθεση και επιμονή, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες ευχάριστες και δημιουργικές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όποιον τομέα επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ