- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των βάσεων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποτέλεσμα της υπομονής, της προσήλωσης και της επιμονής σας στα όνειρα και τους στόχους σας, είναι η αφετηρία ενός νέου σημαντικού κύκλου στη ζωή σας και βασικό σκαλοπάτι για την προσωπική και επαγγελματική σας ανέλιξη. Εύχομαι σε όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία. Συγχαρητήρια όμως δικαιούνται και οι καθηγητές και οι γονείς των νέων φοιτητών και φοιτητριών οι οποίοι, πολλές φορές με προσωπικές θυσίες, στήριξαν και θα στηρίζουν πάντα τα όνειρα των παιδιών, συνεισφέροντας τα μέγιστα στη διαμόρφωση του υπόβαθρου αυτής της επιτυχίας.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν, θα ήθελα όπως πάντα να υπενθυμίσω πως οι Πανελλήνιες δεν αποτελούν μονόδρομο για την κοινωνική σας καταξίωση και την επιτυχία. Η ζωή είναι μπροστά σας, γεμάτη επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις εντοπίσετε και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Στέφανος Μπίρος