- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές του νομού Φλώρινας. Οι κόποι και οι προσπάθειες τόσων χρόνων επιβραβεύτηκαν με την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους δασκάλους τους που σε μια τόσο δύσκολη εποχή με επιμονή και αγάπη στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες, τους στόχους και τα όνειρά τους.

Όσο για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν το τέλος στην επίτευξη των στόχων τους ούτε το μοναδικό βήμα για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Είναι μια μάχη στη ζωή και όχι πόλεμος.

Επίσης καλωσορίζω τους νέους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ΤΕΙ Φλώρινας, με τις ευχές μου για καλή αρχή στο σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους.

Καλές σπουδές, καλή φοιτητική ζωή και να θυμάστε πως η ζωή σας ανήκει και μπορείτε να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο.