- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανακοίνωση – κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους – Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 6μμ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 2:30 μμ.

 

Το σωματείο μας πήρε απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου και όλους τους εργαζόμενους του νομού να πάρουν μέρος για να διαδηλώσουμε μαζί απέναντι στην φιέστα που προετοιμάζει η κυβέρνηση. Είναι γνωστό πως επιχειρεί εδώ και καιρό να παραμυθιάσει ξανά τον λαό και τους εργαζόμενους με ψεύτικες υποσχέσεις. Έχουμε ξαναδεί το έργο και τις υποσχέσεις για υψηλούς μισθούς και ΣΣΕ και μάλιστα ξανά από το ίδιο βήμα, είδαμε και που κατέληξε το περιβόητο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης.

Θα βρεθούμε στην ΔΕΘ να διαδηλώσουμε γιατί δεν ανεχόμαστε άλλη κοροϊδία. Δεν πιστεύουμε στις εξαγγελίες για το τέλος των μνημονίων. Η κυβέρνηση απέρριψε την δική μας πρόταση νόμου, των 500 σωματείων και συνδικάτων για κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων, πως λοιπόν έρχεται σήμερα να μας πει ότι τα μνημόνια έφτασαν στο τέλος τους;

Θα βρεθούμε να διαδηλώσουμε απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που συνεχίζεται σε πολλές γωνιές του πλανήτη. Απέναντι στους ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς που στηρίζει η «αριστερή» κυβέρνηση απέναντι στις επεμβάσεις στην περιοχή και απαιτούμε την απεμπλοκή της, να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Η Κυβέρνηση έχει γίνει πραγματικά σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Θα βρεθούμε στη ΔΕΘ να διαδηλώσουμε ζητώντας ΣΣΕ, καλύτερες συνθήκες δουλειάς, κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας, να διαδηλώσουμε απέναντι στους πλειστηριασμούς.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,    ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ

Έχουμε πλέον την πείρα και είναι πολυετής, δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν. Τέρμα πια στα ψέματα κυβέρνησης ΕΕ και των κομμάτων της πλουτοκρατίας.

ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους