- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στο δρόμο για την Κορυφή

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ διδάσκονται η Αγγλική και Γερμανική γλώσσα. Οι μικροί μαθητές μας μαθαίνουν με τρόπο ευχάριστο και αποτελεσματικό είτε είναι “οπτικοί” είτε “ακουστικοί” τύποι. Η θεωρητική μας εκπαίδευση και η πρακτική μας εμπειρία μας βοηθάει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δεξιότητες του κάθε μαθητή ξεχωριστά έτσι ώστε να τον ενθαρρύνουμε και να τον βοηθήσουμε με έναν εξειδικευμένο τρόπο μάθησης. Στη σχολή μας προσπαθούμε να εντάξουμε στη διαδικασία μάθησης όλους τους μαθητές και να τους δώσουμε ίσες ευκαιρίες μέσα από πολυαισθητηριακή και βιωματική διδασκαλία. Έχουμε σχεδιάσει δραστηριότητες για όλους, ακόμα και για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, όπως δυσλεξία ή δυσγραφία ώστε να μαθαίνουμε όλοι.

Προκειμένου να ενισχύσουμε τους “οπτικοακουστικούς τύπους” ενθαρρύνουμε τους μαθητές να χρησιμοποιούν το διαδραστικό υλικό των βιβλίων μας από το σπίτι ώστε να διατηρούν επαφή με την ξένη γλώσσα με διασκεδαστικό τρόπο.

Εντάξαμε στο πρόγραμμά μας και το πρωτοποριακό σύστημα ταυτόχρονης απάντησης ώστε να απαντούν όλοι οι μαθητές σε ασκήσεις γραμματικής και λεξιλογίου. Πρόκειται για ένα σύστημα που χρησιμοποιείται και από πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Το υλικό που έχουμε σχεδιάσει για το μάθημα των αγγλικών είναι απλά ατελείωτο γιατί θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας! Γιατί η μάθηση σε ομάδα είναι πιο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Μαθαίνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά με την περιστασιακή χρήση tablet που τους δίνει ο δάσκαλος τους στην τάξη.

Η διδακτική ώρα διαρκεί 60 λεπτά και τα μαθήματα για τα περισσότερα τμήματα είναι 3 ώρες την εβδομάδα. Φυσικά για τις μεγάλες τάξεις και τις τάξεις του B2 Lower και Γ2 Proficiency που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις οι ώρες είναι περισσότερες και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τεστ προσομοίωσης της εξέτασης στο φροντιστήριο μας, ακαδημαϊκή υποστήριξη από τους επίσημους φορείς και διαδραστικά σεμινάρια/workshops για την προετοιμασία τους σε speaking (προφορικά) και σε writing (έκθεση).

Project Based Learning : Στην προσπάθειά μας να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών μας, δουλεύουμε διάφορα projects και εκπαιδευτικό υλικό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά τους και δεν είναι απαραίτητα από την ύλη των βιβλίων. Έτσι οι μαθητές μας έρχονται σε επαφή με πολύ αγαπημένα τους θέματα και αναζητώντας πληροφορίες, λεξιλόγιο και έξτρα υλικό για την παρουσίαση τους μαθαίνουν την ξένη γλώσσα με βιωματικό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ και στο 6947309086.