- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ατομικά λάθη απειρίας έφεραν την ήττα για τον Μελιτέα στην έδρα του πρωτοπόρου Π.Ο. Ν. Τρίγλιας (video, pics)

Η καλή εμφάνιση του Μελιτέα στην έδρα του πρωτοπόρου ΠΟ Τριγλιας δεν συνοδεύτηκε από αποτέλεσμα κυρίως λόγω της απειρίας των παικτών και ενός αυστηρού πέναλτι που καταλογίστηκε μόλις ένα λεπτό μετά την κλασσική ευκαιρία του Άγγελου Τσώτσου για την ισοφάριση. Σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς εκμεταλλευόμενοι λάθος του Αγγέλου στο χώρο του κέντρου με τον Δημήτρη Σουάνη (τον γνωστό από τη θητεία του στη SKODA Ξάνθη 33χρονο στράικερ) να σερβιρει στον Ντούνγκα που σκόραρε από κοντά.

Στην επανάληψη όλα κρίθηκαν στο δίλεπτο 53΄- 55΄ όταν αρχικά ο Τσώτσος με προβολή δεν πρόλαβε σε κενή εστία να εκμεταλλευτεί το συρτό γύρισμα του Μπατμά και δύο λεπτά αργότερα καταλογίστηκε το πέναλτι. Ήταν μια φάση τετ-α-τετ (πάλι μετά από αβίαστο λάθος) του Ντουνγκα, ο οποίος ανατράπηκε (;) από το χέρι του Μπερμπερίδη. Εκτελεστής και σκόρερ ο Σουάνης. Μετά το παιχνίδι άνοιξε, ο Μελιτέας επιτέθηκε αφήνοντας πίσω χώρους και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με το 2-0 να παραμένει ως τελικό σκορ.

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου, Σγουρής (77′ Μπινίκος), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Σουάνης (77′ Μαλακασιώτης), Σαρβανίδης (73′ Πάλλας), Σταυρόπουλος, Ντούνγκα (87′ Σπάσιτς), Λιόνης.
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (Παντελής Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Τσώτσος, Αγγέλου (61′ Ντώνος), Σεκκουλίδης, Μωυσιάδης (90′ Κυριακόπουλος), Γεωργιάδης, Γιώσης (83′ Παπασωτηρίου), Μπατμάς, Κάσα, Λεζάκης (73′ Γεωργόπουλος), Ρωμαίος.