- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου στην τακτική συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Κρητικού Διαμάντω, συμμετείχε στην τακτική συνεδρίαση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας την Κυριακή 21-10-2018.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Επίσης, συζητήθηκαν γενικότερα προβλήματα σχετικά με την καθυστέρηση των προγραμμάτων του Δεύτερου Πυλώνα, την αναμονή πληρωμής της προκαταβολής Ενιαίας Ενίσχυσης 2018, τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε διάφορες περιοχές με τον ασφαλιστικό φορέα των αγροτών αλλά και των αγροτεμαχίων ( ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ).

Τέλος, συζητήθηκε η εμπορία των αγροτικών προϊόντων και η πολυδιάσπαση των αγροτών η οποία έχει ως αποτέλεσμα την εκμετάλλευσή τους από μεσίτες- μεσάζοντες και μεταπράτες αγροτικών προϊόντων που στην κυριολεξία ανθούν τα τελευταία χρόνια σε όλη την ελληνική ύπαιθρο.

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί τους παραγωγούς της ελληνικής υπαίθρου να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα για οποιασδήποτε μορφή διαμαρτυρίας ή κινητοποίησης. Καλεί όλους τους παραγωγούς να συμμετέχουν στις 9 Δεκεμβρίου στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια στην αίθουσα Κιλελέρ στις 12 η ώρα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ