- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ιστορικός βαθμός για τον Μελιτέα κόντρα στον δυνατό Αγροτικό Αστέρα – Μπορούσε και τη νίκη (video, pics)

Εντυπωσιακός ο Μελιτέας στον πρώτο αγώνα της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της football league 2 (πρώην Γ’ εθνική) απέναντι σε έναν από τους πιθανούς μνηστήρες της πρωτιάς του 2ου ομίλου, Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου. Ημέρα γιορτής για την Μελίτη και τον κόσμο (περίπου 500 θεατές)της περιοχής της Φλώρινας που παρακολούθησε έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων και χάρηκε το «καμάρι» του Μελιτέα να αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις τον αντίπαλό του και να παίρνει πολύτιμο βαθμό με το τέρμα του Σεκκουλίδη (90΄), ισοφαρίζοντας εκείνο του Στεφανίδη (67΄).

Τα παιδιά του Παντελή Τσιλεμάνη κοίταξαν στα.. μάτια τους έμπειρους στην κατηγορία (και σε μεγαλύτερες)αντιπάλους τους και με το εκρηκτικά επιθετικό μισάωρο (64΄έως 97΄)κρεσέντο τους έμειναν με την πίκρα ότι μπορούσαν να φτάσουν και στη νίκη, χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες με τους Ρωμαίο, Μπατμά, Λεζάκη. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο ισορρόπησαν το παιχνίδι και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα έκλεισαν καλά τους χώρους αναχαιτίζοντας εύκολα την επιθετικότητα των φιλοξενουμένων. Στο δεύτερο μέρος απέκτησαν καλύτερη ψυχολογία, έχοντας «ζυγίσει» τον αντίπαλο, δεν το έβαλαν κάτω μετά το 0-1, βγήκαν στην αντεπίθεση, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και απείλησαν με ήττα ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. «Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και θα κοντράρουμε κάθε αντίπαλο στη συνέχεια του απαιτητικού αυτού πρωταθλήματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός, Παντελής Τσιλεμάνης.

Συνεχίστηκε ένα τρομερό σερί επιτυχιών με 22 νίκες σε 22 παιχνίδια της περσινής Α1 ΕΠΣΦλώρινας και νίκη επί του Ερμή Αμυνταίου στο φετινό τελικό σούπερ –καπ Φλώρινας.

Κυριότερες φάσεις:

(2΄) Συνδυασμός Ρούτση-Στεφανίδη, σουτ του τελευταίου απόκρουσε εντυπωσιακά ο Μπερμπερίδης.

(24΄) Σουτ του Γιώση από πλάγια, έδιωξε στη γωνία του ο Παναγόπουλος.

(51΄) Γύρισμα Σουλίδη πλασέ του Στεφανίδη η μπάλα.. έξυσε το οριζόντιο δοκάρι.

(60΄) Κεφαλιά-πάσα Λεζάκη, κοντινό σουτ Μπατμά ψηλά άουτ.

(65΄)Υπέροχη κούρσα Τσώτσου ο οποίος έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπάτμα και ο τελευταίος σούταρε πάνω στον Παναγόπουλο.

(67΄)Συνδυασμός Σουλίδη – Γραικού από δεξιά, συρτό γύρισμα Γραικού και εύστοχο πλασέ από κοντά του Στεφανίδη (0-1).

(78΄)Εκτέλεση φάουλ από Κάσα κεφαλιά Λεζάκη έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή.

(87΄) Πλασέ Αμαραντίδη από ευνοϊκή θέση στο κάθετο δοκάρι.

(88΄)Εξαιρετική πάσα Ντώνου και εκπληκτικό εναέριο βολέ Ρωμαίου άουτ.

 (90΄)Εκτέλεση φάουλ από πλάγια Μπατμά, κοντινή προβολή Σεκκουλίδη στα δίχτυα του Παναγόπουλου (1-1).

(92΄) άστοχο σουτ του Ρωμαίου από πλάγια θέση.

(95)΄αποβλήθηκε ο Σεκκουλίδης με 2η κίτρινη.

Μελιτέας Μελίτης: Μπερμπερίδης, Μωυσιάδης (70΄Σουσανίδης), Γιώσης, Σεκκουλίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης (73΄Κάσα), Ντώνος (89΄Γεωργόπουλος), Τσώτσος, Λεζάκης, Μπατμάς (94΄Κεσίδης), Ρωμαίος.

Αγροτικός Αστέρας: Παναγόπουλος, Καραμανλής (91΄Αθανασιάδης), Μπάρμπας, Καραντασιαδης, Βουτσιάς (21΄Παπανικολάου), Ιβανίδης (66΄Ηλιάδης), Σουλίδης, Ρούτσης, Γραικός, Καμπεράι (56΄Αμαραντίδης), Στεφανίδης.

Διαιτητής ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) και βοηθοί οι Τζιουβάρας (Κοζάνης) και Φαλτάκας (Γρεβενών).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΙΤΕΑ ΜΕΛΙΤΗΣ