- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κάλεσμα του δήμου Αμυνταίου σε επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους στην έκθεση Philoxenia

Ο Δήμος Αμυνταίου ύστερα από Πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της εφαρμογής του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής της για το 2018, πρόκειται να συμμετέχει στην 34η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 15,Θέση 20) από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018.

Με γνώμονα ότι η έκθεση «Philoxenia» θεωρείται από τους επαγγελματίες του χώρου και την τοπική αυτοδιοίκηση το κορυφαίο ετήσιο τουριστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά event του Ελληνικού τουρισμού, καλούμε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διαμονής, της εστίασης, της γαστρονομίας αλλά και της παραγωγής τοπικών προϊόντων να αποστείλουν προωθητικό υλικό της επιχείρησής τους & μικρή ποσότητα δειγμάτων για τις αντίστοιχες επιχειρήσεις στον Δήμο Αμυνταίου μέχρι την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Αβραμίδη (2386350142) και την Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου κα Αρετή Κοσμοπούλου (2386350130).

Γραφείο Δημάρχου