- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Προς ΔΗΜΑΡΑΤΟΝ…

Κατηγορείς πάλι προβοκατόρικα αγνούς ανθρώπους, όντας πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας(δεν το έκρυψες άλλωστε και μάλιστα έλεγες ότι ήταν τιμή σου που ήσουν Καραμανλικός). Μίας ΝΔ που σήμερα την κατηγορείς για απεμπόληση της Μακεδονίας την περίοδο που εσύ ήσουν στην κυβέρνησή της!.

Μας έλεγες μέχρι σήμερα ότι ο Καραμανλής ήταν εθνικό κεφάλαιο. Σήμερα μας είπες ότι όποιοι μιλάνε με την παράταξη του είναι περίπου προδότες! Μπερδευτήκαμε πια.!!!!

Εσύ στηρίζεις την κυβέρνηση που έφερε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών!

Εσύ μας έλεγες ότι η συμμετοχή στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία η παρουσία μας θεωρείται Δεδομένη …..και από την άλλη συμμετείχες και παραμένεις στην κυβέρνηση που μας φλόμωσε στα χημικά και στο ξύλο στο Πισοδέρι και στην Θεσσαλονίκη!

Δεν ξέρω βέβαια κανένα αγνό πατριώτη που παραιτήθηκε για λόγους αρχών να συνομιλεί με κανένα συστημικό κόμμα.

Εγώ τους συναντώ στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, τους συναντώ να αγωνίζονται στις τοπικές κοινωνίες χωρίς να έχουν έμμισθες θέσεις και χωρίς να λαμβάνουν μυστικά επιδόματα. Δεν τους συναντώ σε επιχειρηματικά σαλόνια να κλείνουν δουλίτσες.

Εμείς δεν συνομιλήσαμε ούτε με την Παπακώστα ούτε με τον Κρανιδιώτη, ούτε τους δεχτήκαμε στο γραφείο μας.

Εμείς δεν έχουμε φίλο τον Μπαλτάκο , ούτε στηρίξαμε ποτέ τον Σαμαρά.

Εμείς ζούμε όπως ζει κάθε τίμιος και καθαρός άνθρωπος σε αυτό τον μαρτυρικό τόπο, στην Μάνα Μακεδονία, που εσύ εμπαίζεις, ως μακεδονομάχους – μακεδονοκλάστες ΕΜΑΣ! Ενώ εσύ… προστατευόμενος πίσω από ένα σαθρό αριστερό πολιτικό κατεστημένο…

Εμείς δώσαμε ένα όρκο τιμής ένα βροχερό πρωινό στο Δίστομο και τον τιμήσαμε….. στην συνέχεια σε όλους τους τόπους του μαρτυρίου των Ελλήνων. Εμείς συνεχίσαμε στον ίδιο δρόμο απλά εσύ άλλαξες αμαξοστοιχία. Το τρένο έφυγε προ πολλού, εσύ είσαι σε άλλο και είναι άδειο. Η εικόνα μίλησε από μόνη της , για όσους ξέρουν…

Απλά λυπάμαι που για άλλη μία φορά υβρίζεις όσους στήριξαν μια ιδέα, μία ιδρυτική διακήρυξη (που την έκανες κουρελόχαρτο), υβρίζεις αυτούς που πίστεψαν στο διαφορετικό το Αγνό, το Καλό. Τους πρόδωσες όλους!

Π.Γ. Γώγος

(ακόμα Ανεξάρτητος ως Μακεδόνας Απόγονος Μακεδονομάχων μα πάνω από όλα Έλληνας)