- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (pics)

Τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων υποδέχτηκαν οι καθηγητές και οι συμφοιτητές τους της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Φλώρινας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η τελετή υποδοχής των πρωτοετών, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Σχολής, είχε ως βασικό σκοπό την ενημέρωσή τους για τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών, την οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος. Οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν επίσης τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους, τόσο για τα θέματα σπουδών, όσο και για γενικότερα θέματα που αφορούν τη διαμονή τους στην πόλη της Φλώρινας.

Το αρχικό καλωσόρισμα έγινε από την Κοσμήτορα της Σχολής, καθηγήτρια Δρ Αικατερίνη Μέλφου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η αντιδήμαρχος Φλώρινας Όλγα Μούσιου. Αμέσως μετά, ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, Κωνσταντίνος Ζαραλής, έκανε την παρουσίαση της Σχολής και ο καθηγητής Φωκίων Παπαθανασίου μίλησε για το πρόγραμμα Erasmus. Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Ιωάννης Ζιάκος.