- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέες θέσεις εργασίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού Εργασίας της, την πλήρωση, συνολικά, κατόπιν επιλογής, 20 θέσεων πτυχιούχων Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης και κατόχων υποχρεωτικά και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με εξειδικευμένα προσόντα και εμπειρία, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της σε Διευθύνσεις Εταιρικής Τραπεζικής, ως εξής:

I. ΘΕΣΕΙΣ
12 για την Αθήνα
5 για τη Θεσσαλονίκη
3 για την Πάτρα

II. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
1. Να έχουν Ελληνική Εθνικότητα και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας.
Εξαίρεση: Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, η οποία αποδεικνύεται με απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή, αν δεν υπάρχει, με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (Ν.4027/2011, άρθρο 9), επιπέδου Δ’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Γ1 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε.), που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠ.Π.Ε.Θ. Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ.15180 Αθήνα, τηλ.2103443384, 2103442322 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ.55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313331540.

Επίσης, αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ.2310997571, 2310997573) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου.

2. Να έχουν πτυχίο Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης σε αντικείμενα: Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Ναυτιλία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Στατιστική, Θετικές Επιστήμες.
3. Να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο σε αντικείμενα: Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Ναυτιλία, Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Σε περίπτωση ύπαρξης ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ ή ΣΑΕΠ.

4. Να έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, που θα προκύπτει είτε από σχετικό τίτλο (π.χ Proficiency) είτε από σπουδές σε αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο.
Διευκρινίζεται ότι ο υποψήφιος, εφόσον δεν έχει στην κατοχή του το πτυχίο, το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας, αλλά έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές του πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, δύναται να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής προσωπικού, επισυνάπτοντας στην αίτηση συμμετοχής του, αντί τίτλου, σχετική βεβαίωση του φορέα περί ολοκλήρωσης σπουδών.

5. Να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 έτη στο αντικείμενο των Εταιρικών Πιστοδοτήσεων στο χώρο του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα (συμπεριλαμβανομένων ελεγκτικών/ συμβουλευτικών εταιρειών με διεθνή παρουσία, Οικονομική Διεύθυνση ή Λογιστήριο Ανώνυμης Εταιρείας).
6. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Τα ανωτέρω πρέπει να συντρέχουν το αργότερο κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

7. Να είναι ηλικίας μέχρι 35 ετών (να έχουν γεννηθεί από 1.1.1983 και μετά).
Διευκρινίζεται ότι η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να μην προσλάβει ή ακόμη και μετά την πρόσληψη να καταγγείλει τη σύμβαση εργασίας όσων δήλωσαν ψευδή στοιχεία ή έλαβαν μέρος στη διαδικασία επιλογής προσωπικού, χωρίς να έχουν τα ανωτέρω απαραίτητα προσόντα – προϋποθέσεις.

Επίσης, δικαιούται να αρνηθεί την πρόσληψη σε υποψήφιο που διώκεται ή έχει καταδικασθεί για αδίκημα, που, κατά την κρίση της, επηρεάζει την υπηρεσία του και θεωρείται ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του υπαλλήλου της Τράπεζας.
Σε περίπτωση που, μετά τη μηχανογραφική επεξεργασία των αιτήσεων, διαπιστωθεί η υποβολή από υποψήφιο περισσοτέρων της μιας αιτήσεων, θα ακυρώνονται όλες και ο υποψήφιος θα αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής προσωπικού.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν επιτυχόντες για την κάλυψη του συνόλου των θέσεων ανά πόλη, οι κενές θέσεις δύνανται να καλυφθούν από τους επιτυχόντες – επιλαχόντες των έτερων πόλεων.

III. ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Πολύ καλή γνώση χειρισμού H/Y, MS Office.

IV. ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Προϋπηρεσία σε Πιστωτικό Ίδρυμα σε αντικείμενο σχετικό με Διαχείριση/Πιστοδοτήσεις Πελατείας Μεγάλων ή/και Μεσαίων Επιχειρήσεων ή αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας (Credit) Μεγάλων ή/και Μεσαίων Επιχειρήσεων,
2. προηγούμενη εμπειρία σε Δίκτυο Καταστημάτων Τραπεζών,
3. επαγγελματικός τίτλος/πιστοποίηση (ACCA, CFA, CPA),

V. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά, αποκλειστικά στη διεύθυνση www.nbg.gr και για μία και μόνο πόλη, επισυνάπτοντας σε μορφή pdf:
1. αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,
2. αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο
3. τίτλους σπουδών.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα από 01.11.2018 έως και 14.11.2018.
Ο υποψήφιος θα λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα για την ολοκλήρωση υποβολής της αίτησής του στην Τράπεζα, με επισυναπτόμενο αντίγραφο της αίτησης. Αιτήσεις με ελλιπή στοιχεία δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Η προκήρυξη εδώ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ