- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Χριστούγεννα με την Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του «Αριστοτέλη» (video, pics)

Χριστουγεννιάτικο χορωδιακό πρόγραμμα παρουσίασαν το βράδυ της Κυριακής τα τμήματα της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη.

Εμφανίστηκαν η παιδική – εφηβική χορωδία και η προχορωδία «Δ. Λιώτσης. Συμμετείχαν η χορωδία κοριτσιών “Αλεξάνδρα Λιώτση”, το φωνητικό σύνολο αγοριών “Αλεξάνδρα Λιώτση”, το παιδικό φωνητικό σύνολο “Αλεξάνδρα Λιώτση”.

Στο πιάνο συνόδευαν ο Ερωτόκριτος Καρύδης, η Χριστίνα Μποσδελεκίδου και η Ζαχαρούλα Αλέξη. Έπαιξαν οι μουσικοί της μπάντας του δήμου Φλώρινας Χριστόφορος Αλεξόπουλους, Αναστάσιος Βαλκάνης, Λάζαρος Κωστόπουλος. Στο μεταλλόφωνο η Ζαχαρούλα Αλέξη. Στο τουμπερλέκι και στο τύμπανο ο Αναστάσιος Μπισδούνης. Διδασκαλία τμήματος Προχορωδίας: Βασιλική Μαρκοπούλου, Ζαχαρούλα Αλέξη και Σοφία Μούλη. Παρουσίαση και Διεύθυνση τμήματος προχορωδίας: Βασιλική Μαρκοπούλου, Ζαχαρούλα Αλέξη, Δημήτριος Παπαπούλιας, Αναστάσιος Μπισδούνης, Ευθύμιος Ψαλλίδας, Ελένη Ανδρέου, Δανάη Καραγιάννη, Αναστασία Κωνσταντινίδου, Αικατερίνη Τραϊανοπούλου και Παυλίνα Σαπαλίδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Χειμώνα – Φωτιές 2018» του Δήμου Φλώρινας.