- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια μετεκλογική επιστολή προς συναδέλφους/ισσες ιατρούς της Φλώρινας

Εκλεκτοί/ές συνάδελφοι/ισσες ιατροί,

Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω όλους και τον καθένα ξεχωριστά, που με τιμήσατε και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας, συνεισφέροντας στην εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας.

Καταρχήν, θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο, Δρ. Σταύρο Κωνσταντινίδη, για την λαμπρή πολυετή θητεία του και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία της Φλώρινας. Το έργο που αφήνει πίσω του, αλλά και το επιστημονικό και ανθρώπινο ήθος του, αποτελούν σπουδαία παρακαταθήκη για εμάς τους επόμενους και μια πρόκληση να συνεχίσουμε επάξια τις δράσεις του.

Στη συνέχεια,  θα ήθελα να συγχαρώ για τη νέα εκλογή τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες συναδέλφους μου στο Διοικητικό και Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας, καθώς και τους εκπροσώπους για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, και να τους ευχηθώ γόνιμη και αποτελεσματική θητεία. Επίσης, επιθυμώ να τους διαβεβαιώσω ότι αποσκοπώ στην αγαστή συνεργασία μας, με στόχο την δημιουργική και εποικοδομητική πορεία του Συλλόγου μας προς όφελος της επιστήμης μας αλλά και όλων των συμπολιτών και της τοπικής μας κοινωνίας.

Τέλος, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους μου, Νοσοκομειακούς και Ιδιώτες ιατρούς, ότι οποιεσδήποτε προτάσεις ή θέματα προς συζήτηση που αφορούν τον Σύλλογό μας είναι ευπρόσδεκτες. Είναι πολύ σημαντικό να συνδράμουμε όλοι στην προαγωγή των ζητημάτων που μας απασχολούν, κι ακόμα πιο σημαντικό να προσφέρουμε μέσα από τη συλλογικότητά μας στην τοπική μας κοινωνία, η οποία ταλανίζεται από πολύ σκληρά και δυσεπίλυτα προβλήματα, και η δική μας προσφορά μέσα από το λειτούργημα που ταχτήκαμε να υπηρετούμε τη δύσκολη αυτή περίοδο είναι ακόμα πιο πολύτιμη.

Με ειλικρινή εκτίμηση

Ιωάννης Μουμουλίδης

ιατρός ΩΡΛ

Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας