- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας

Συνεδριάζει σήμερα, στις 10.30 το πρωί στην Κοζάνη, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση 2ου Πρακτικού Δημοπρασίας ελέγχου των δικαιολογητικών του «προσωρινού αναδόχου» του έργου:»Αποκατάσταση φθορών-Σύνδεση Αγροτικών Δρόμων – Κατασκευή τεχνικών στο Οδικό Δίκτυο Π.Ε. Φλώρινας».
  3. Έγκριση δαπάνης, για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Τσαρσί» Καστοριάς, στο Φεστιβάλ με τίτλο: «Τα χάλκινα στην Καστοριά» που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου 2019.
  4. Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (25η/2018).
  5. Έγκριση δαπάνης για συμμέτοχη της Π.Ε. Φλώρινας στις εκδηλώσεις του «Ανάμματος των φωτιών» της Π.Ε. Φλώρινας.
  6. Έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης παροχής υπηρεσιών.
  7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
  8. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρου.
  9. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας δέκα (10) πομποδεκτών VHF/UHF»,Π.Ε.Γρεβενών.
  10. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση εκδήλωσης << Ρεσιτάλ της σοπράνο Βιολέττας Λούστα με τον ταλαντούχο πιανίστα Θοδωρή Τζοβανάκη>>, του Πολιτιστικού Συλλόγου <<ΟΚΤΑΒΑ>>, που θα διεξαχθεί στις 28/12/2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας.
  11. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας διαφημιστικών t- shirt,Π.Ε.Γρεβενών.
  12. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας πέντε (5) τροχήλατων καρεκλών γραφείου,Π.Ε.Γρεβενών.
  13. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαπραγμάτευσης για την ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2018-2019.
  14. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών για την επισκευή του πολυμηχανήματος unimog ΜΕ 118400.
  15. Έγκριση δικαιολογητικών δαπάνης και έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  16. Έγκριση αποδοχής ποσού <5.000,00>,Π.Ε.Γρεβενών.
  17. Έγκριση τροποποίησης στο ορθό του ονόματος αναδόχου στον οποίο εγκρίθηκε η ανάθεση δρομολογίου μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Φλώρινας σχολικού έτους 2018 – 2019 με την αριθμ. 2710/2018 απόφαση της Ο.Ε. στα πλαίδια της διαπραγμάτευσης της 10ης/9/2018.
  18. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Καστοριάς.
  19. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Καστοριάς.
  20. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την αγορά – αντικατάσταση ελαστικών επιβατικών οχημάτων της Π.Ε. Καστοριάς.
  21. Έγκριση δαπάνης και απευθείας ανάθεση αυτής για την επισκευή φωτοτυπικού μηχανήματος της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς.
  22. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την ετήσια συνδρομή στη βιβλιοθήκη Δημοσιονομικής Νομοθεσίας www.docman.gr.
  23. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια επιτραπέζιου Η/Υ για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
  24. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ανανέωση συνδρομής των γραμμών τηλεμετρίας και των μετεωρολογικών σταθμών και προμήθεια φωτοβολταϊκού συστήματος για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
  25. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη ορχήστρας στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του Παραδοσιακού Καστοριανού Καρναβαλιού του Δήμου Καστοριάς – Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Επιχειρηματικότητας & παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων με την Π.Ε. Καστοριάς.
  26. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχοφωτιστική κάλυψη, στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του Παραδοσιακού Καστοριανού Καρναβαλιού του Δήμου Καστοριάς – Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Επιχειρηματικότητας & παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων με την Π.Ε. Καστοριάς.
  27.  Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών.
  28. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών.
  29. Έγκριση συγκρότησης Επιτροπών για το έτος 2019 της Δ/νσης Τεχνικών Έργων (αμαξοστασίου) της Π.Ε. Καστοριάς.
  30. Έγκριση του πρακτικού ΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου: «ΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΟ «ΜΑΤΣΑΓΚΑΝΗ» ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ».
  31. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για προμήθεια ανταλλακτικών (αντιπαγωτικά – ενισχυτικά πετρελαίου, αντιψυκτικά), για τις ανάγκες του Σταθμού Μηχανημάτων της Π.Ε. Φλώρινας».
  32. Έγκριση δαπανών – διάθεση πίστωσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  33. Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικών ετών 2018 – 2019.
  34. Έγκριση δαπανών – διάθεση πίστωσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  35.  Έγκριση συγκρότησης τριμελούς γνωμοδοτικής επιτροπής (με τους αναπληρωτές τους) για τη διενέργεια του Δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού προμήθειας Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Έδρας.
  36. Έγκριση δαπάνης και έγκριση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια ενός οχήματος για μετακινήσεις σε δύσβατες περιοχές για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, προϋπολογισμού 35.000,00 €, (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
  37. Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2018 – 2019.
  38. Έγκριση δαπάνης.
  39. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης της σχετικής δαπάνης και της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών φιλοξενίας γραφείου Αντιπεριφερειάρχη.
  40. Έγκριση ανάθεσης της προμήθειας διαφόρων ειδών για τις ανάγκες του τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος «Ελέγχου της ποιότητας των υδατικών πόρων για γεωργία, προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού, μηχανογραφική επεξεργασία στοιχείων».
  41. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για τον βιολογικό καθαρισμό των υπηρεσιακών επιβατικών οχημάτων με αρ. κυκλ. ΚΗΙ 4400, ΚΗΙ 4401, ΚΗΙ 4404, ΚΗΥ 6770, ΚΗΗ 2494 της Π.Ε. Καστοριάς.
  42. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια διαφόρων υλικών για εκτέλεση εργασιών οδοποιίας και χωματουργικών σε περιοχές αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Δ.Μ. (Έδρα).
  43. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης για την έκδοση των πρακτικών του Α΄ Συνεδρίου Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας».
  44. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 2.740,00 €, από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων.
  45.  Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 2.299,00 €, από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων.
  46.  Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 447.328,00 €, από το πρόγραμμα των ΚΑΠ.
  47. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 320.443,14 €, από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
  48. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 1.000,00 €, 1η κατανομή χρηματοδότησης Π.Δ.Ε. (ΣΑΜΠ 041).
  49. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 10.000,00 €, 1η κατανομή χρηματοδότησης Π.Δ.Ε. (ΣΑΕΠ 041).