- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: μoριοδοτούμενα σεμινάρια 400 ωρών – 7 μηνών από τον «Αλγόριθμο»

«ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΝ»

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
Έναρξη Νέων Τμημάτων 16/02/2019 | Αιτήσεις μέχρι τις 14/02/2019
Χρονική Διάρκεια : 400 ώρες
 

e – learning Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια

1. ΓΙΑ ΙΕΚ, Δ.ΙΕΚ, Δ.ΣΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ, e-ΚΔΒΜ, ΚΕΚ

2. Για ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια μέγιστης διάρκειας Ενός Έτους σε συνεργασία με Δημόσιο Πανεπιστημιακό Φορέα

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία του Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ με τον ΚΔΒΜ 2 ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, με τη σφραγίδα ποιότητας του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν αποκλειστικά με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning). Το κόστος των σεμιναρίων είναι 590 ευρώ και καταβάλλεται σε δυο δόσεις (300 με την εγγραφή). Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει μέχρι 14/02. Άμεση έναρξη!!!

Γιατί να το παρακολουθήσω:

1. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «Απασχόληση ωρομισθίων εκπαιδευτών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ), Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ)», σε ειδικότητες αντίστοιχης θεματικής με τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (π.χ. σε Φιλολόγους).

2. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ με θέμα: «Καθορισμός Κριτηρίων και διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής, των με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου εκπαιδευτών ενηλίκων, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ» (Αρ. Φύλλου 1961/30-06-2016), σε ειδικότητες αντίστοιχης θεματικής με τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (π.χ. σε Φιλολόγους).

3. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιλογή εκπαιδευτών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας με Αρ. Πρωτ. 660/2/3463/30-01-2014.

4. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 1 μόριο σύμφωνα με την «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο και Ασυνόδευτων Ανηλίκων».

5. Το σεμινάριο παρέχει τα απαραίτητα εφόδια σε ανέργους εγγεγραμμένους στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, οι οποίοι επιθυμούν να απασχοληθούν σε δήμους και υπηρεσίες Α’ Υποδοχής, Ασύλου και Προσφυγικών ροών σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 6/2016 με Αρ. Πρωτ.:50988/23.06.2016.

6. Το σεμινάριο παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διερμηνείς κ.ά. που θέλουν να δουλέψουν σε Κέντρα φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο.

7. Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

Επιπλέον, η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεματολογία και την υλοποίηση των προγραμμάτων στο τηλ: 23850 25170 ή επισκεφτείτε μας στην διεύθυνση: Σαρανταπόρου 22, Φλώρινα (1ος όροφος). Άμεση έναρξη!!!

Περιορισμένος αριθμός υποψηφίων!!!➤Άμεση έναρξη!!!

Διαβάστε αναλυτικά: www.algorithmos.org