- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σχολική Ψυχολογία: μoριοδοτούμενα σεμινάρια 400 ωρών – 7 μηνών στον «Αλγόριθμο»

«ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΝ»

Σχολική Ψυχολογία
Έναρξη Νέων Τμημάτων 16/02/2019 | Αιτήσεις μέχρι τις 14/02/2019
Χρονική Διάρκεια: 400 ώρες
 

  

e – learning Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια

1. ΓΙΑ ΙΕΚ, Δ.ΙΕΚ, Δ.ΣΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ, e-ΚΔΒΜ, ΚΕΚ

2. Για ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια μέγιστης διάρκειας Ενός Έτους σε συνεργασία με Δημόσιο Πανεπιστημιακό Φορέα

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία του Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ με τον ΚΔΒΜ 2 ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, με τη σφραγίδα ποιότητας του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν αποκλειστικά με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning). Το κόστος των σεμιναρίων είναι 590 ευρώ και καταβάλλεται σε δυο δόσεις (300 με την εγγραφή). Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει μέχρι 14/02. Άμεση έναρξη!!!

Γιατί να το παρακολουθήσω:

1. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση ωρομίσθιων εκπαιδευτών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ) με Αρ. Πρωτ. 4259/221/01.09.2016.

2. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Αρ. Πρωτ: K1/122460/25-07-2016 «Κριτήρια Μοριοδότησης για την επιλογή Συμβούλων Ψυχολόγων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)».

3. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) στις Πειραματικές Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ σύμφωνα με το ΦΕΚ 1961/30/06/2016 με τίτλο «Καθορισμός Κριτηρίων και διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής, των με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου εκπαιδευτών ενηλίκων, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ».

4. Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ). Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται να έχουν αποκτήσει:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεματολογία και την υλοποίηση των προγραμμάτων στο τηλ: 23850 25170 ή επισκεφτείτε μας στην διεύθυνση: Σαρανταπόρου 22, Φλώρινα (1ος όροφος). Άμεση έναρξη!!!

Περιορισμένος αριθμός υποψηφίων!!!➤Άμεση έναρξη!!!

Διαβάστε αναλυτικά: www.algorithmos.org