- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αθλητικό camp στην καλύτερη αθλητική κατασκήνωση της Ευρώπης “Σκούρας” στη Χαλκιδική με τη Φανή Κουσιπέτκου

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Κουσιπέτκου Φανή και ο οδηγός βουνού κος Κοτρωνάρος Παναγιώτης διοργανώνουν και φέτος το πολυεπιτυχημένο αθλητικό camp της χρονιάς στην αθλητική κατασκήνωση του Σκούρα. Τα παιδιάπου θα συμμετέχουν και φέτος θα περάσουν από όλα τα αθλήματα και τις δραστηριότητες, μιας και η συγκεκριμένη κατασκήνωση είναι η καλύτερη αθλητική κατασκήνωση της Ευρώπης.

Τους δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσουν με τους φίλους τους για επτά ημέρες σε ένα απίστευτο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις αλλά και την υπέρμετρη ασφάλεια. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν είναι πιστοποιημένα το ιδανικότερο σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες και έρευνες που γίνονται πάνω στο χώρο της αθλητικής ψυχαγωγίας.

Οι δύο συνοδοί από τη Φλώρινα είναι από τα εμπειρότερα μέλη στη διοργάνωση τέτοιων camps στον ελληνικό χώρο και προσφέρουν πάντα πολύ δυνατές και πρωτότυπες εμπειρίες στα μέλη τους. Φροντίζουν να φύγουν τα παιδιά με αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν μια ζωή!

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι στις 16 – 22 Ιουνίου, δυο μέρες δηλαδή μετάτο κλείσιμο των σχολείων, για να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές δυνατά!

Η κατασκήνωση βρίσκεται λίγο μετά τις Φώκιες Χαλκιδικής σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και δίπλα σε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία. Οι εγκαταστάσεις της είναι υπερσύγχρονες και το προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο. Η ψυχαγωγική ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες και όλοι οι προπονητές είναι εξειδικευμένοι στο άθλημάτους με χρόνια προυπηρεσίας στο ιστορικό τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και τελειώνουν σε περίπου 15 μέρες. Οι γονείς έχουν τρεις επιλογές για να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους.

Είτε το ταμείο τους είναι συμβεβλημένο με κατασκηνώσεις είτε με το κατασκηνωτικόπρόγραμμα του ΟΑΕΔ, το οποίο ανοίγει σύντομα, είτε επί πληρωμή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6977960299.