- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Για πρώτη φορά στη Φλώρινα θα ανακηρυχτούν φέτος οι πρωταθλητές Ελλάδας Αλπικού Σκι

Ο Σύλλογος Ορειβάσιας Χιονοδρομίας Φλώρινας προκήρυξε την διεξαγωγή του Παννελήνιου και Διεθνούς Πρωταθλήματος Αλπικού σκι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 16 μέχρι 25 Μαρτίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο της πόλης μας και περιλαμβάνουν 3 Διεθνείς και 9 Παννελλήνιες συναντήσεις. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διοργανώσεις στην Χιονοδρομία μέχρι σήμερα. Οι συμμετοχή θα ξεπεράσει τους 120 αθλητές ανά αγώνισμα και ημέρα αγώνα, επίσης αναμένονται συμμετοχές από εθνικές ομάδες του εξωτερικού.

Ο ΣΟΧΦλώρινας και οι Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης Δημήτριος Ο.Ε. για άλλη μια φορά πρωτοστατούν στην καλλιέργεια του χειμερινού αθλητισμού και την προβολή της Βίγλας σαν κορυφαίου Χιονοδρομικού Κέντρου σε διεθνές επίπεδο. Η ανάθεση των αγώνων από την ΕΟΧΑ στον ΣΟΧ, πέρα από το πρωτοποριακό εγχείρημα, επιβεβαιώνει την μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία, την γνώση και την εγγυημένη συμμετοχή του μεγαλύτερου αριθμού στελεχών και μελών στην  Ελλάδα.

Όλοι οι φίλοι της χιονοδρομίας είναι προσκεκλημένοι στο ΧΚ της Βίγλας Πισοδερίου για να θαυμάσουν από κοντά τους καλύτερους χιονοδρόμους στους θεαματικότερους αγώνες της χρονιάς.

Παρακάτω φαίνεται το πρόγραμμα και η αφίσα των αγώνων

Για το Δ.Σ.

Γρηγοριάδης Γεώργιος