- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η βασιλόπιτα του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας (video, pics)

Με καθυστέρηση δύο περίπου ωρών, εξαιτίας της κινητοποίησης πολιτών που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ξεκίνησε η εκδήλωση της Ν.Ε. Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ για την κοπή της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος σχολίασε στο ξεκίνημα του χαιρετισμού του τις κινητοποιήσεις λέγοντας πως «αποδείξαμε ότι ο φόβος δεν πρέπει να νικάει τη Δημοκρατία».

Ο βουλευτής Κώστας Σέλτσας ανέφερε πως «από την προσέλευση σας φαίνεται πως αντέχουμε, αλλά και προχωράμε. Οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε σήμερα δεν μας πτόησαν. Και προπάντων εμένα. Εγώ δίνω καθημερινά μάχες και θα συνεχίσω να τις δίνω, με όποιο κόστος».

Τέλος, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Παύλος Γεωργίου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δε δίστασε να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και να προχωρήσει σε δύσκολες και επώδυνες επιλογές. Σε αυτά τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν απίστευτα πράγματα και ο ιστορικός του μέλλοντος θα τα καταγράψει».