- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ημέρα Καριέρας για το τμήμα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS (pics)

Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Ημέρα Καριέρας!

Την Τετάρτη 13/03 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS φιλοξενήθηκε η εταιρία NC NAILS Hellas που κατέχει αποκλειστική συνεργασία με το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη !

Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με καταξιωμένους επαγγελματίες, να περάσουν από συνέντευξη και να κλείσουν μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης σε κολοσσούς εταιριών συνεργαζόμενους της NC NAILS Hellas.
Η εταιρία μοιράστηκε και δίδαξε στα παιδιά του Ιδιωτικού ΙΕΚ πρότυπες τεχνικές, μυώντας τους στον εκπληκτικό κόσμο της Αισθητικής !
Πρόκειται για το αποκορύφωμα της διαδικασίας διασύνδεσης των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις που ξεκίνησε το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS, διοργανώνοντας παρουσιάσεις, θεματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση,  την κατάρτιση και την επαγγελματική εξασφάλιση των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ

Η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρουν και ευχαριστούν  τον κ. Δημήτρη Αγογιάτη ιδιοκτήτη  της εταιρίας NC NAILS Hellas για τα  πολύτιμα beauty tips που έδωσε!