- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέα πανευρωπαϊκή διάκριση για τη Μαρία Μορφιαδάκη (pics)

Μία ακόμα ξεχωριστή διάκριση για τη Φλωρινιώτισσα Μαρία Μορφιαδάκη, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παγκοσμίου φήμης συνέδριο «Lash Secret Conference» που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα υπό την οργάνωση της Ines Matoso και Soraya Soares, στο VIP Executive Arts Hotel στις 9 Μαρτίου.

Συμμετείχαν διεθνώς αναγνωρισμένα ονόματα του χώρου της ομορφιάς, παρουσιάζοντας τα μυστικά, τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στα lash extensions. Στην ίδια τοποθεσία διεξήχθη και ο διεθνής διαγωνισμός στα extensions βλεφαρίδας σε κατηγορίες junior και master, όπου οι συμμετοχές ήταν απ’ όλον τον κόσμο και το επίπεδο ιδιαίτερα υψηλό. Κριτές της επιτροπής ήταν τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία lashing, ανάμεσα τους η Pixie Ampler, η Frankie Widdows, η Julia Mann, η Elena Stakhovich κ.ά.

Εκεί λοιπόν εκπροσώπησε την Ελλάδα και τη Φλώρινα η Μαρία Μορφιαδάκη, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια και είναι ιδιοκτήτρια Σαλονιού Ομορφιάς. Με εξειδίκευση στα lash extensions και χάρη στη συνεχή εκπαίδευσή της, διαγωνίστηκε στην κατηγορία Master και διακρίθηκε στις 2 από τις 3 κατηγορίες που έλαβε μέρος. Δεύτερη θέση στην κατηγορία Classic Master και 3η θέση στην κατηγορία Mega Volume Master. Στην κατηγορία Lash Art διαγωνίστηκε σε ομαδική συνεργασία με την Μαρία Λαζάρου, ειδικό των special effects στο make up και τη Σμαρώ Κοκκαλιάρη στα μαλλιά χωρίς όμως διάκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία, τον Απρίλιο του 2018 βγήκε πανελλήνια πρώτη στο διεθνές συνέδριο βλεφαρίδας Beauty Blossom που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Το Νοέμβριο του 2018 βγήκε 3η στην κατηγορία one by one και 2η στην κατηγορία 6D volume lashes στο διεθνές φεστιβάλ βλεφαρίδας Lash Festival, ενώ το Δεκέμβριο μας χάρισε άλλη μια πρωτιά στην κατηγορία Master, 3D volume lashes στον διαγωνισμό Lash Queen Championship by Indigo που διεξάγεται υπό την διοργάνωση της Marianna Smirnova