- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παράταση για την έκθεση «Χώρα Τσέχωφ: Ο Βυσσινόκηπος»

Η συνεχής αυξανόμενη προσέλευση και το ενδιαφέρον του κοινού και της εκπαιδευτικής κοινότητας οδήγησαν τους διοργανωτές να παρατείνουν την έκθεση για τις ημέρες 1,2 και 3 Απριλίου με ωράριο 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00.

Η έκθεση Σκηνογραφίας / Ενδυματολογίας «Χώρα Τσέχωφ: Ο Βυσσινόκηπος» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Άντον Τσέχωφ «Χώρα Τσέχωφ» που συνδιοργάνωσαν το Εργαστήριο Σκηνογραφίας / Ενδυματολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας σε καλλιτεχνική και επιστημονική επιμέλεια του καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών Τάσου Πρωτοψάλτου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Την επιμέλεια, το σχεδιασμό της έκθεσης καθώς και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχει ο Τάσος Πρωτοψάλτου. Στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων συμμετέχουν οι φοιτήτριες: Άννα Ζήση, Δήμητρα Κατσιγιάννη, Εμμανουέλα Παγώνα, Κατερίνα Παϊσίου, Άννα Προδρόμου, Ζωή Ρασάικου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Δεληγιάννη Ραφαέλα, Δούκα Γιούλη, Ζήση Άννα, Καρακωνσταντή Ζαχαρούλα, Κατσιγιάννη Δήμητρα, Παγώνα Εμμανουέλα, Παΐσιου Κατερίνα, Παπαδημητρίου Αγγελίνα, Προδρόμου Άννα, Ρασάικου Ζωή Μαρία.

Η έκθεση φιλοξενείται στη σκηνή της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Για τη συμμετοχή των σχολείων στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι απαραίτητη η κράτηση. Επικοινωνία: κ. Αθηνά Ζωγράφου, 6974657885.