- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τρία μετάλλια για τις Σάρισες στο Όπεν της Σίνδου

Τρία μετάλλια είναι ο απολογισμός των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Σίνδου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Σίνδου στις  9-10/3/2019 και πήραν μέρος 178 αθλητές/τριες από 40 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Για μία ακόμα φορά η ομάδα της Φλώρινας που αποτελούνταν από 17 παιδιά τα πήγε θαυμάσια. Τρία μετάλλια και πολλές καλές θέσεις είναι το αποτέλεσμα που γέμισε ικανοποίηση όλους. Τα μετάλλια κατέκτησαν η Χρυσή Φωτιάδου, χρυσό στις Κορασίδες, η Δανιέλα Γραμματοπούλου, χάλκινο στις Νεάνιδες και η Αλεξία Μάλο, χάλκινο στις Παγκορασίδες.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και κατέλαβαν σημαντικές θέσεις. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στους πρωτοεμφανιζόμενους αδερφούς Βασίλη και Βαγγέλη Χρυσοστομίδη, που μαζί με τον Μάριο Σερίδη, ήταν οι πιο μικροί αθλητές της διοργάνωσης. Μάλιστα, οι τρεις μικροί βραβεύτηκαν με το μετάλλιο της «παρηγοριάς».

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, στον προπονητή τους και στους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΘΕΣΕΙΣ

Νεάνιδες [8]: Δανιέλα Γραμματοπούλου (3η)

Παίδες [51]: Ιωσήφ Ελσάμι (9ος), Σωτήρης Μούσιας (10ος)

Κορασίδες [17]: Φωτιάδου Χρυσή (1η), Δέσποινα Άμπα (7η)

Παμπαίδες [63]: Κων/νος Σωτηρίου (6ος), Στέφανος Ουλιάρης (12ος), Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (14ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (16ος), Αναστάσιος Σερίδης (55ος)

 Παγκορασίδες [20]: Αλεξία Μάλο (3η), Γεωργία Σπανού (7η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (12η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (16η)

Μίνι Παμπαίδες [8]: Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (6ος), Μάριος Σερίδης (7ος), Βασίλης Χρυσοστομίδης (8ος).