- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αγωνιστικός μαραθώνιος για Φωτιάδου και Παπαδημητρίου στην Ευρώπη

Σε δύο διαδοχικά διεθνή όπεν σε Γαλλία και Βέλγιο πήραν μέρος οι αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ Φωτιάδου και Παπαδημητρίου κάνοντας έντονη την ελληνική παρουσία στην Ευρώπη. Τα δύο όπεν ανήκουν στην κατηγορία Premium του World Junior Circuit της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ITTF).

Τα κορίτσια αγωνίστηκαν και στα δύο όπεν σε δύο κατηγορίες νεανίδων και κορασίδων στα αθλήματα του απλού, διπλού και ομαδικού δίνοντας έτσι καθημερινά πολλούς αγώνες με αντιπάλους από διάφορες χώρες του κόσμου. Ήταν πραγματικά ένας μαραθώνιος αγώνων που εμπλούτισε τις εμπειρίες των αθλητριών μας.

Πρώτα τα κορίτσια ταξίδεψαν στο Μετς της Γαλλίας με την συνοδία της προπονήτριας Λάουρα Νικουλάε και στη συνέχεια μετέβηκαν στο Σπα του Βελγίου.

Αγωνιστικά στα δύο αυτά όπεν οι πρωταθλήτριές μας τα πήγαν πάρα πολύ καλά αν αναλογιστούμε το επίπεδο των αθλητριών από όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανόμενων πολλών ασιάτισσων. Ξεχωρίζουν τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε η Παπαδημητρίου στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την Κροάτισσα Αράποβιτς και η είσοδος στην 16άδα του απλού κορασίδων στο Βέλγιο της Χρυσής Φωτιάδου.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα δύο κορίτσια για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και για την πολύ ελπιδοφόρα και αξιόλογη εμφάνιση που είχαν.