- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση από την τοπική επιτροπή Φλώρινας για τα 20 χρόνια από την επέμβαση ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία

Η Επιτροπή Ειρήνης Φλώρινας στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, που προκήρυξε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη – ΕΕΔΥΕ, αποφάσισε κινητοποίηση το  Σάββατο 13 Απρίλη και ώρα 11μμ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας

Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται, από την κλιμάκωση της επιθετικότητας των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και  την όξυνση των ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη και των άλλων αστικών κομμάτων, γίνεται σημαιοφόρος για λογαριασμό των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή, αναλαμβάνει επικίνδυνες πρωτοβουλίες, βάζοντας το λαό μας σε θανάσιμους κινδύνους.

Εφέτος συμπληρώνονται  70  χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ  20 χρόνια από την εγκληματική επέμβαση ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία.

Καλούμε το λαό να δώσει απάντηση στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς μέσα από τη δράση του.

Να εκφραστεί η καταδίκη του λαού μας στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ, στην κυβέρνηση,  αλλά και στα αστικά κόμματα που τους στηρίζουν.

Να εκφραστεί η διεθνιστική αλληλεγγύη του ελληνικού λαού, στους αγωνιζόμενους λαούς του κόσμου.