- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διακρίσεις για την ΣΑΛΦ στην τοξοβολία

Στον αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου για όλα τα τόξα και κατηγορίες που διοργάνωσε το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στον Βόλο ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου σε συνεργασία με τον ΑΣ ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με οκτώ αθλητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά.

Στην Β’ Κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών στα 70 μ. η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα κατατάχθηκε στην 2η θέση και απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο. Στην κατηγορία Παμπαίδων Ολυμπιακού Τόξου 25 μ. ο μικρός ΗΛΙΑΣ Αλέξανδρος κατατάχθηκε στην 6η θέση με υψηλό σκορ.

Στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου Εφήβων 30 μ. ο ΣΙΣΚΟΣ Ιωάννης αγωνίστηκε χωρίς συναγωνισμό και σημείωσε υψηλό σκορ, ενώ στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών 30 μ. ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος κατάλαβε την 7η θέση και ο ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ Παντελής την 8η θέση.

Η ΣΙΓΚΙΝΙ ΜΑΪΛΙΝΤΑ αγωνίστηκε με αμαξίδιο στην Κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών 30 μ. και κατέλαβε την 5η θέση.

Τέλος, στην κατηγορία Τraditional Ανδρών στα 30 μ. ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και φόρεσε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στην ίδια κατηγορία ο ΠΑΠΟΥΤΖΗΣ Λάζαρος κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Τονίζεται ότι οι περισσότεροι αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα τοξοβολίας και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στο σύνολό τους συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες, γεγονός το οποίο δηλώνει ότι στην βραχύχρονη παρουσία τους στον χώρο της τοξοβολίας, είχαν υψηλές προπονητικές υπηρεσίες, που θα καθορίσουν και την περαιτέρω πορεία τους στο άθλημα.

Το Δ.Σ. και οι συναθλητές της ΣΑΛ Φλώρινας τούς συγχαίρουν και τούς εύχονται καλή επιτυχία σε επόμενες διοργανώσεις.

Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ