- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επιστολή για την ταυτόχρονη λειτουργία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και του Τμήματος Γεωπονίας

Ο βουλευτής Ν. Φλώρινας κος Σέλτσας κατέθεσε στη Βουλή τροποποίηση που αφορά τη λειτουργία δεύτερου τμήματος στη Σχολή Καλών Τεχνών!

Μετά από ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας των φοιτητών του ΠΕ αγροτικών προϊόντων (ΤΕΙ Φλώρινας) θα περίμενε κανείς να καταθέσει «παρόμοια» τροποποίηση και για την ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ λειτουργία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων με αυτήν του Τμήματος Γεωπονίας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές που ήδη φοιτούν στο συγκεκριμένο Τμήμα να συνεχίσουν όμοια με τους συμφοιτητές τους (τμήμα γεωπονίας) στο αναμορφωμένο 5ετές πρόγραμμα σπουδών!

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ικανοποίηση αιτημάτων αφήνει ένα τεράστιο ΚΕΝΟ στη ΜΝΗΜΗ των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το συγκεκριμένο βουλευτή! Η αδιαφορία, η κώφευση ή ο εμπαιγμός στο συγκεκριμένο ΔΙΚΑΙΟ αίτημα για ΙΣΗ μεταχείριση και ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των φοιτητών του ΙΔΙΟΥ ΤΕΙ αποτελούν «μεθόδους πολιτικού τακτικισμού» οι οποίες υπονομεύουν κάθε δημοκρατική διαδικασία στο χώρο της Γ’ βάθμιας εκπαίδευσης!

Με εκτίμηση
Άννα Αδαμίδου
Γεωλόγος – Μέλος του ΣΕΓ (Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων), Μέλος του ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ